Winkelwagen Geen producten

Chinese vijfkruidenpoeder

Chinese vijfkruidenpoeder
Chinese vijfkruidenpoeder

Het meest bekende kruidenmengsel uit China wat bestaat uit kaneel, steranijs, venkelzaad, Szechuanpeper en kruidnagel.

€ 3,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Chinees vijfkruidenpoeder

Het meest bekende kruidenmengsel uit China wat bestaat uit kaneel, steranijs, venkelzaad, Szechuanpeper en kruidnagel. Alles is perfect in balans met de 5 smaakgroepen zoet, zuur, bitter, zout en umami. Gebruik vijfkruidenpoeder met mate want het overheerst snel. Het is te gebruiken voor zowel zoete als hartige gerechten zoals bijvoorbeeld met vet vlees waar het goed mee samen gaat. In onze vijfkruidenpoeder mix zit geen zwarte peper zoals in de supermarkt maar echte Szechuanpeper. Ook wordt de kruidnagel vaak vervangen door gember omdat dit goedkoper is!

Hoe te gebruiken?
Chinees vijfkruiden poeder of 5-spice wordt vaak gecombineerd met vet vlees zoals varkensvlees, maar het is veelzijdiger als alleen vet vlees. Je kunt het toevoegen aan bakrecepten, wok gerechten en ook mager vlees zoals biefstuk en kip, daar gaat het goed mee samen. Let wel op!, gebruik het met mate want het overheerst snel!

Wereldsmaak Chinees vijfkruidenpoeder:
Het verschil met onze vijfkruidenpoeder en die uit de supermarkt is dat wij het vers malen! Je kunt bij het kopje veelgestelde vragen rechts bovenin precies zien hoe wij dit doen. Bij ons is het kruidenmengsel dus nooit maanden oud zoals in de supermarkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

Ingrediënten
Kaneel
Kruidnagel
Venkelzaad
Steranijs
Szechuanpeper
 

Enige webshop in Nederland met handgemaakte kruidenmixen!

 

Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.